Voor 12:00 besteld = morgen in huis!*
Gratis verzending vanaf €75 binnen NL
Klanten beoordelen ons met een 9,1/10
Wereldwijde levering

Privacyverklaring

Daelmans Webshop, gevestigd aan Hunebedstraat 1 5342LK Oss, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

https://www.stroopwafelsbydaelmans.com/

Hunebedstraat 1

5342LK Oss

+31(0)412671217

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

 

Daelmans Webshop verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam (pas na starten bestelling)

  • Adresgegevens (pas na starten bestelling)

  • Telefoonnummer (pas na starten bestelling)

  • E-mailadres (pas na starten bestelling)

  • IP-adres

  • Locatiegegevens

  • Betaalgegevens (pas na plaatsen bestelling)

  • Bankrekeningnummer ( pas na starten bestelling en als dit van toepassing is voor de betaling)

  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website

  • Internetbrowser en apparaat type

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

 

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via webshop@daelmansgroup.com, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

 

Daelmans Webshop verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling;

  • Verzenden van onze nieuwsbrief;

  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;

  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;

  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken;

  • Om goederen bij je af te leveren;

  • Daelmans Webshop analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren;

  • Daelmans Webshop volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte;

  • Daelmans Webshop verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

 

Daelmans Webshop neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

 

Daelmans Webshop bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig of wettelijk verplicht is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Alle gegevens, behalve jouw IP-adres, worden pas opgeslagen nadat deze op onze website worden ingevuld.

De enige persoonsgegevens die wij op papier bewaren zijn het adres, e-mailadres en telefoonnummer van klanten. Deze worden 7 jaar bewaard, zoals opgelegd de fiscale bewaarplicht.

Een uitgebreid overzicht van welke persoonsgegevens we waar opslaan en hoe lang kun je vinden onder het volgende kopje.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

 

Daelmans Webshop deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Daelmans Webshop blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Daelmans Webshop jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Verwerker en land Gegevens Doel Bewaartermijn
Hotjar - Malta IP-adres, geanonimiseerd opgeslagen Nodig voor het analyseren van websitegebruik en verbeteren van de ervaring 365 dagen
SendCloud - Nederland Alleen bij bestelling
Naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer
Nodig voor het verwerken en verzenden van de bestelling 1 jaar
Pay.nl - Nederland Alleen bij bestelling
Naam, adres, e-mailadres, IP-adres, bankrekeningnummer
Nodig voor het verwerken en verifiëren van de betaling Bankrekeningnummer en klantnaam bewaard volgens termijn van DNB. Overige gegevens worden na 13 maanden verwijderd.
Lightspeed - Nederland Alleen bij bestelling
Naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer
Nodig voor het verwerken en verzenden van de bestelling 1 jaar
MailChimp - VS Alleen bij inschrijving
E-mailadres, naam en IP-adres
Gebruikt voor het verzenden van nieuws, kortingen en acties Max. 1 week na uitschrijven
HelpScout - VS Alleen na bestelling of op initiatief van klant Naam, e-mailadres en alles wat in klantcontact wordt genoemd Nodig voor het bieden van klantenservice 1 jaar
iWebDevelopment - Nederland Alleen bij bestelling
Naam, adres, e-mailadres
Nodig voor het verwerken van de bestelling Gegevens worden alleen doorgestuurd naar Exact, niet opgeslagen
Molders Media - Nederland

Contactformulier Naam en e-mailadres
Zakelijk account formulier
Naam, telefoonnummer en e-mailadres van contactpersoon

Nodig voor het ontvangen van de klantgegevens en klantenservice te bieden, danwel een zakelijke account aan te maken. 30 dagen
Shappz - Nederland

Alleen bij bestelling
Naam, IP-adres, e-mailadres

Nodig voor het sturen van herinneringsmails over onafgeronde bestellingen 30 dagen
Exact - Nederland Alleen bij bestelling
Naam, adres, e-mailadres, IP-adres, bankrekeningnummer
Nodig voor het verwerken van de betaling 7 jaar na laatste bestelling
Channable - Nederland Alleen bij bestelling via marketplace (zoals bol.com of amazon) Naam, adres, telefoonnummer Nodig voor het verwerken en verzenden van de bestelling 90 dagen, waarna alle data geanonimiseerd wordt.
Kiyoh - Nederland

Alleen na bestelling
E-mailadres

Nodig voor het versturen van een uitnodiging voor een review Maximaal 3 maanden

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

 

Daelmans Webshop gebruikt functionele, analytische en tracking cookies (marketing / advertentie cookies). Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Daelmans Webshop gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

 

Cookie

Naam

Functie

Bewaartermijn

Google analytics

__utma

Onderscheiden van gebruikers en sessies

2 jaar

 

__utmb

Bepalen van nieuwe sessies/bezoeken

30 minuten

 

__utmz

Opslaan van de verkeersbron of campagne

6 maanden

 

_ga

Onderscheiden van gebruikers

2 jaar

 

_gid

Onderscheiden van gebruikers

24 uur

 

_gat

Controleren van request rate (geen data)

1 minuut

Google AdWords

_gac_

Opslaan van verkeersbron of campagne en meten van conversies vanuit AdWords

90 dagen

MailChimp

mc_cid

Opslaan van MailChimp campagne ID waar gebruiker vandaan komt

6 maanden

 

mc_eid

Opslaan van MailChimp email ID waar gebruiker vandaan komt

6 maanden

 

MCPopupClosed

Onthoudt of de gebruiker eerder al eens de popup/slide-in van MailChimp heeft gesloten

1 jaar

HotJar

_hjIncludedInSample

Kijkt of de gebruiker meegenomen moet worden in een eventuele test

Tot einde van de sessie

Lightspeed

COOKIELAW

Onthoudt of de gebruiker akkoord is gegaan met gebruik van onze cookies

1 jaar

 

session_id

Geeft het ID van de huidige sessie aan

Tot einde van de sessie

 

ll_ID

Geeft de sessie ID en herkomst van de huidige sessie aan

1 jaar

JustUno

_ju_pn

Voorkomt het weergeven van meerdere popups tegelijkertijd

Tot einde van de sessie

 

ju_v

Opslaan van de JustUno versie van het account gekoppeld aan de site

Tot einde van de sessie

 

_ju_dc

Identificeert het soort apparaat zodat de juiste popup getoond wordt

1 jaar

 

_ju_dn

Opslaan of de gebruiker JustUno wil gebruiken of niet

1 jaar

Bing Ads

_uetsid

Opslaan van verkeersbron of campagne en meten van conversies vanuit Bing Ads

Tot einde van de sessie

Visual Website Optimizer

_vis_opt_exp_*_goal_*

Opslaan wanneer een goal behaald wordt

100 dagen

 

_vis_opt_test_cookie

Checkt of cookies aan staan in de browser of niet

Tot einde van de sessie

 

_vis_opt_exp_*_combi

Als gebruikers een bepaalde combinatie van tests te zien krijgen, zorgt deze cookie ervoor dat dit altijd dezelfde combinatie is, voor de gebruiker

100 dagen

 

_vis_opt_exp_*_exclude

Geeft aan dat een gebruiker geëxcludeerd is voor een test.

100 dagen

 

_vis_opt_exp_*_split

Wordt aangemaakt als er een split URL test actief is

100 dagen

 

_vis_opt_s

Kijkt of de gebruiker nieuw of terugkerend is

100 dagen

 

_vis_opt_out

Geeft aan dat de gebruiker niet getest wil worden

10 jaar

 

_vwo_uuid

Geeft aan iedere bezoeker een uniek ID zodat er in VWO goed gesegmenteerd kan worden

100 dagen

 

_vwo_uuid_v2

Geeft aan iedere bezoeker een uniek ID zodat er in VWO goed gesegmenteerd kan worden

100 dagen

 

_vwo_ds

Slaat globale info op nodig voor het runnen van de tests

30 dagen

 

_vwo_sn

Een sessiecookie die informatie over de sessie opslaat

30 minuten

* hier zal een nummer staan die overeenkomt met de Experiment ID of Goal ID.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

 

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Daelmans Webshop en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar webshop@daelmansgroup.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Daelmans Webshop wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

 

Daelmans Webshop neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via webshop@daelmansgroup.com.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

Vanaf € 75,- (binnen Nederland)

Wereldwijd

Overal ter wereld Daelmans stroopwafels!

Klanttevredenheid

Klanten beoordelen ons met een 9,1/10

Veilig betalen

iDEAL, PayPal, Billink, Visa, MasterCard en American Express

 

 

Het product is toegevoegd aan je winkelwagen.

Niet op voorraad

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.