Wereldwijde verzending

Wij versturen onze Daelmans stroopwafels over de hele wereld en zorgen daarmee wereldwijd voor duizenden genietmomentjes!

Onderstaande kaart geeft je een beeld naar welke landen wij vanuit de webshop de afgelopen tijd onze stroopwafels naar toe hebben verzonden. Met onze kennis van stroopwafels en op het gebied van export, kunnen wij naar vrijwel ieder land onze stroopwafels versturen. Al onze stroopwafels worden vanuit Nederland verzonden.

Neem gerust contact op met ons voor meer informatie omtrent de export van stroopwafels. Mail hiervoor naar webshop@daelmansgroup.com
 

Hoe zit het met invoerrechten?
Bestellingen die naar landen buiten Europa gaan kunnen te maken krijgen met importbelastingen, douaneverplichtingen en extra kosten, gevraagd door het land van bestemming. De ontvanger van de internationale bestelling kan te maken krijgen met dit soort zaken. De kosten worden berekend zodra de bestelling het land van bestemming bereikt. Extra kosten om de bestelling door de douane heen te krijgen zijn voor kosten van de klant. Wij hebben geen controle over deze kosten en kunnen daarom niet voorspellen hoe hoog deze zullen zijn.

De invoerprocedures variëren van land tot land. Neem voor meer informatie contact op met de lokale douane. Let erop dat de douaneprocedure voor vertragingen kan zorgen. Deze vertragingen zijn niet meegenomen in de verwachte transportduur.